Facebook

YouTube

Δισκογραφία (Ονομαστικά )

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ, Παντελή Θαλασσινού

History of Discography of Pantelis Thalassinos.  

Πηγή Πέτρος Δραγουμάνος

 

discography b 

1987       ΠΑΡΤΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ | MINOS | 657/8 | . | LP |  | ΜΙΝΟS
1987/11  ΑΠΟΨΕ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ | MINOS | 688 | 480713 | 
1988       ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ  maxi Single 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ /MINOS
1990 |     ΤΑΞΙΔΙ ΣΤ’ ΟΝΕΙΡΟ / MBI
1991 |     ΑΝΩΝΥΜΟ |BAΓΓΕΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΑΚΗΣ  DMM | 9106 

 1991/09 |  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ | MBI | 10487 | 10487 | LP & CD |  | 

1992 |      ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ | POLYDOR | 513210 | 513210 | LP & CD |  | 

1992 |    ΤΟ ΦΙΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ | LYRA | 4679 | 4679 | LP & CD |  | 

1993/11   ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ | LYRA | 4748 | 4748 | LP & CD |  | 

1994/04 |  ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΕΣ | ΑΝΑΤΟΛΗ | 005 | 005 | LP & CD |  | 

 

1995/03 |  ΝΥΧΤΑΣ ΚΥΜΑΤΑ | MBI | 10615 | 10615 | LP & CD |  | 

1995/12 | ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 007 | CD |  | 

1995/12 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΩΣ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 009 | CD |  | 

1996/03 | ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ | LYRA | 4849 | 4849 | LP & CD |  | 

1996/10 | ΑΣΤΡΑΝΑΜΜΑΤΑ | MBI | 10646 | 10646 | LP & CD | G |  30

1996/11 | ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ | MBI | 10662 | 10662 | LP & CD |  | 

1997/05 | ΜΑΝΑ ΓΗ | LYRA | . | 0629 | CD |  | 

1997/10 | ΜΥΘΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ | MBI | . | 10693 | CD |  | 

1997/12 | ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΡΜΥΡΑ | MBI | . | 10705 | CD |  | 

1998/05 | ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ | FM | . | 448 | CD |  | 

1998/12 | ΕΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΧ | MBI | . | 10734 | CD | g |  25

1999/04 | ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΡΩΤΑ | MINOS | . | 520079 | CD |  | 

1999/12 | ΑΠ' ΤΗΝ ΤΗΛΟ ΩΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ | MBI | . | 10801/2 | 2CDs | P | 100

2000/10 | ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ | MBI | . | 10819 | CD |  | 

2000/12 | ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ | ΝΕΑΣΕΛΗΝΗ | . | 01 | CD |  | 

2001/03 | ΟΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ | MBI | . | 10843 | CD |  | 

2001/10 | ΑΝΩΤΑΤΗ ΖΑΜΠΕΤΙΚΗ | NITRO | . | 271043 | CD |  | 

2001/11 | Ο ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ | MBI | . | 10880 | CD | G |  20

2001/12 | ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ | MBI | . | 0157 | CD |  | 

2002 | Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ | ΑΘΗΝΑΪΚΗ | . | 186 | CD |  | 

2002/10 | ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ | MBI | . | 10940 | CD |  | 

2003/03 | ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ | EROS | . | 80612 | CD |  | 

2003/04 | ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ | EPIC | . | 511901 | CD |  | 

2003/04 | ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ Τ' ΑΝΟΙΧΤΑ | MBI | . | 10960 | 2CDs | G |  20

2003/04 | ΤΥΦΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ | EPIC | . | 511388 | CD |  | 

2003/06 | ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ | MERCURY | . | 9801160 | 3CDs |  | 

2003/06 | ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ | MBI | . | 10983 | CD |  | 

2003/07 | ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ | LYRA | . | 1025 | CD |  | 

2003/12 | SMYRNE | PARLOPHON | . | 598046 | CD | G |  40

2003/12 | ΣΑΣ ΤΑ 'ΠΑΝ ΑΛΛΟΙ; | ΚΑΡΑΒΙ | . | 3304 | CD |  | 

2004/06 | ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΕΣ | EROS | . | 09512 | CD |  | 

2004/10 | ΤΡΙΦΩΝΟ | MBI | . | 11053 | CD |  | 

2004/11 | ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΕΡΑ | POLYMUSIC | . | 013 | CD |  | 

2004/11 | ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ Τ' ΟΥΡΑΝΟΥ | POLYTROPO | . | 006 | CD |  | 

2004/12 | LIVE AT THE ODEON OF HEROD ATTICUS | CORIFEO | . | 80022 | CD |  | 

2004/12 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ | LYRA | . | 6201 | DVD |  | 

2005/01 | ΣΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΗΝ ΑΥΛΗ | PROTASIS | . | 1078 | CD |  | 

2005/02 | ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ | MBI | . | 11055 | CD |  | 

2005/06 | ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ | CORIFEO | . | 80622 | CD |  | 

2005/10 | ΣΕΒΝΤΑΣ | EROS | . | 03622 | CD |  | 

2005/12 | ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ | LYRA | . | 1074 | CD |  | 

2005/12 | Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΔΟΝΤΙ | MBI | . | 11069 | 2CDs |  | 

2005/12 | ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ | MBI | . | 11070 | CD |  | 

2005/12 | ΡΕ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΠΟΝΗΡΕ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 093 | CD |  | 

2006/04 | ΔΑΚΡΥ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ | PARLOPHON | . | 362629 | CD |  | 

2006/11 | ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ | MBI | . | 11095 | CD | G |  15

2007/01 | ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΡΙΜΑΤΑ | ΣΕΙΣΤΡΟΝ | . | AMA159 | CD |  | 

2007/03 | ΘΡΑΚΗΣ ΦΩΝΗ | MBI | . | 16632 | CD |  | 

2007/05 | ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ | LYRA | . | 1109 | CD |  | 

2007/06 | ΑΣΠΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΑΝΕΜΙΖΕ | LEGEND | . | 5529 | CD | G |  10

2007/06 | ΕΡΩΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ | ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ | . | 001 | CD |  | 

2007/06 | ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟ | LYRA | . | 1111 | CD |  | 

2007/09 | ΑΠΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΝΥΦΙΚΟ | LEGEND | . | 5542 | CD |  | 

2007/10 | ΑΠ' ΤΗΝ ΤΗΛΟ ΩΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ | MUSICBOX | . | 73037/8 | 2CDs |  | 

2007/10 | ΝΥΧΤΑΣ ΚΥΜΑΤΑ | MBI | . | 73036 | CD |  | 

2007/11 | ΑΣΤΡΑΝΑΜΜΑΤΑ | MBI | . | 73079 | CD |  | 

2007/12 | ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ | IMPACT | . | 79018 | CD |  | 

2008/03 | ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ | MUSICBOX | . | 73163 | 2CDs | G |  15

2008/03 | ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ | LYRA | . | 76341 | CD |  | 

2008/08 | ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ | Ανεξαρτ | . | Στρατης | βιβλίο+CD |  | 

2008/10 | ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ Τ' ΑΝΟΙΧΤΑ | MBI | . | 73274 | 2CDs |  | 

2008/11 | ΖΗΤΩ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ | MBI | . | 73293 | 2CDs |  | 

2008/11 | ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ | LYRA | . | 76691 | CD |  | 

2009/01 | ΜΗ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ Τ' ΟΝΕΙΡΟ | LEGEND | . | 5913 | CD | G |  10

2009/04 | ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ | LYRA | . | 76827 | CD |  | 

2009/04 | ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ | ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ | . | 004 | CD |  | 

2009/05 | ΕΜΙΝΕ | VOUKINO | . | 002 | CD |  | 

2009/05 | ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ | VOLUME | . | 330209 | CD |  | 

2009/05 | ΤΑ ΑΝΘΟΤΡΑΓΟΥΔΑ | Ανεξαρτ | . | . | CD |  | 

2009/06 | ΣΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ | LEGEND | . | 59770 | 2CDs | G |  10

2009/07 | Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ | MBI | . | 73398 | CD |  | 

2009/07 | ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ | ΜικροςΗρω | . | 84011 | CD |  | 

2009/09 | ΑΠ' ΤΗΝ ΤΗΛΟ ΩΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ | MBI | . | 73399 | 2CDs |  | 

2009/11 | ΕΛΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ ΔΩΣ' ΜΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ | ΔΙΚΤΥΟ | . | 0256 | CD |  | 

2010/01 | ΣΑΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ | NoLabel | . | 012 | CD |  | 

2010/04 | ΚΙ Η ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΑΜΑΞΑ | LEGEND | . | 59933 | CD |  | 

2010/05 | ΑΜΙΛΗΤΟ ΠΟΤΑΜΙ | ΣΕΙΣΤΡΟΝ | . | AMA317 | CD |  | 

2010/06 | ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ | ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ | . | 011 | CD |  | 

2010/08 | ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΕΙΑΝΟΣ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 216 | CD |  | 

2010/09 | ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ ΕΔΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ | LEGEND | . | 41729 | 2CDs |  | 

2011/01 | 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ | ΜικροςΗρω | . | 63001 | 2CDs & DVD |  | 

2011/03 | ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ | Ανεξαρτ | . | . | CD |  | 

2011/04 | ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙ | CULTURE | . | 109 | CD |  | 

2011/12 | ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ | EMI | . | 99301575 | CD |  | 

2012/04 | ΛΑΪΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 236 | CD |  | 

2012/04 | ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗ ΧΙΟ | Ανεξαρτ | . | . | CD |  | 

2012/06 | ΠΕΡΑΣΕΣ | PROTASIS | . | 1153 | CD |  | 

2012/10 | ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ | ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ | . | 5010034 | βιβλίο+CD |  | 

2012/11 | ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ | SPICY | . | SΡC24013 | 2CDs & DVD |  | 

2013/02 | 10 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ | . | Ελευθερο | CD |  | 

2013/06 | ΟΔΥΣΣΕΙΑ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ | . | Ελευθερο | CD |  | 

2013/11 | ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ | Ανεξαρτ | . | Ερημος3 | 2CDs |  | 

2013/12 | ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ | Ανεξαρτ | . | . | CD | 

2014   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ  (εφημεριδα Παρασκηνιο) Μαυρα γυαλια (Θαλής Τριανταφυλλου - Γιωργος Δουλτσινος)

2014   ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ  (Καθρεφτης) Γλυκό σταφυλι (Βασιλης Νταλης)

2015   ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΖΩΗ (Erial) Μιχαλης Κουμπιος

2015   ΦΥΛΑΞΟΥ ΤΩΡΑ (Selina) Εικόνα που δακρυζει / Τι ομορφη που εισαι (Τάσος Ιωαννιδης – Πανος Σταθογιαννης)

2015   ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΣΟΥ (Μετρονομος) Στη μοναξιά της εξορίας σου / Στης Αρκαδίας τα βουνά / Στην Ανδρομεδα 

2015   Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (Feelgood) Μ’ έναν σχισμένο χάρτη (Χρυσόστομος Καραντωνίου – Δημήτρης Παπαχαραλάμπους)

2015   ΒΟΡΕΙΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (Μετρονομος ) Για μια γυναίκα θάλασσα / Η γλώσσα των πουλιών (Μιχάλης Τερζής – Βέρα Βασιλείου)

2015   ΤΑΚΙΜ 2  (ΑΝΤ ΑΡΤ) Δεν είν' αυγή να σηκωθώ

2015   Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ (Μετρονομος 042/3 2CD) Λαϊκά τροπάρια (Παντελής Θαλασσινός - Δημήτρης Λέντζος)

2015   ΧΙΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ (Ερημος Αθήνα 02 CD) ο Αντώνης Κανιαδάκης σε 7 συνθέσεις Παντελή Θαλασσινού.  

2015   ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΕΣ (Μικρός Ηρως 030 CD) τραγούδια με μουσική Σοφίας Νάτσιου / Πόλυ Κυριακού. Ονειρο που αργεί.

2015   ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ (Emi 2CD) ηχογράφηση συναυλίας του Μιλτιάδη Πασχαλίδη. Σμυρνέικα τραγούδια.

2015   ΠΕΡΑΣΜΑ (Περιοδ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) Του πατέρα μου τα λόγια  (Χρ. Παπαδόπουλος- Κ. Μπαλαχουτη) Βασ. Σκουλάς

2015   ΝΑ ΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΟΡΟΣ (Ερημος Αθηνα) Στιχοι Κώστας Φασουλάς

Share
Powered by Bullraider.com
  • 10 Τραγούδια της ελπίδας
  • Ανοιχτή Ακρόαση
  • Δισκογραφία (Ονομαστικά )
  • Σπάνιες Ηχογραφήσεις
  • ΧΙΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ
  • ΝΑ ΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΟΡΟΣ
  • Με δυο ρολόγια Στα Δισκοπωλεία
  • Αυτα που σ' αφιέρωσα στο Δεύτερο

thalassinos-10tragoudia

Καινούργια Τραγούδια  σε Μουσική, και Ερμηνεία, του Παντελή Θαλασσινού
10 Τραγούδια της ελπίδας

Ελπίδα  ( Μουσ.-Στιχ.  Παντελής Θαλασσινός)
Ο δικός μου Θεός,  (στίχοι Μαίρη Φασουλάκη)
Χαλάλι σου,  (στιχ. Χρυσάνθη Τουφεξή)
Υγρός Ιούλιος, (στιχ Πόλυς Κυριάκου)
Πότε θ’ ανοίξουμε πανιά,  (Ποίηση Κώστα Ουράνη)
Τα περιβόλια της καρδιάς, (στίχ. Ελένη Σιούφτα)
Δεν τραγουδιέται η ομορφιά. (στίχ. Παντελής Θαλασσινός)
Είδα στον ύπνο μου, (στίχ. Ελένη Σιούφτα)
Αν πιάσεις την αγάπη, (στιχ. Πόλυς Κυριάκου)
Βαθειές αναπνοές, (στίχ. Ηλίας Κατσούλης)

Περισσότερα...

speaker-On-2Μπορείτε τωρα να τ' αποκτήσετε κι απ το i tunes πατώντας εδώ: https://itunes.apple.com/gr/album/anoixti-akroasi/id913177063

 

Ενα καινούργιο διπλό CD, με τα πιο γνωστά τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού, αλλά και άλλα που συνηθίζει να παίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

 

Ηχογραφήθηκε στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΙΕΡΡΑ Παρουσία κοινού...

 

Η ηχογράφηση και η μείξη, έγινε στο STUDIO SIERRA,  απο το ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΥΩΤΗ, με βοηθό τον ΕΥΤΥΧΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ, τον Οκτώβρη, και το Νοέμβη του 2011. 

Το Mastering έγινε στη Digital Press Hellas, από το ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, και τον ΠΕΤΡΟ ΣΙΑΚΑΒΕΛΑ. 

Φωτογραφίες ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΑΘΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΟΣ. 

 

Περισσότερα...

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ, Παντελή Θαλασσινού

History of Discography of Pantelis Thalassinos.  

Πηγή Πέτρος Δραγουμάνος

 

discography b 

1987       ΠΑΡΤΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ | MINOS | 657/8 | . | LP |  | ΜΙΝΟS
1987/11  ΑΠΟΨΕ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ | MINOS | 688 | 480713 | 
1988       ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ  maxi Single 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ /MINOS
1990 |     ΤΑΞΙΔΙ ΣΤ’ ΟΝΕΙΡΟ / MBI
1991 |     ΑΝΩΝΥΜΟ |BAΓΓΕΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΑΚΗΣ  DMM | 9106 

 1991/09 |  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ | MBI | 10487 | 10487 | LP & CD |  | 

1992 |      ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ | POLYDOR | 513210 | 513210 | LP & CD |  | 

1992 |    ΤΟ ΦΙΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ | LYRA | 4679 | 4679 | LP & CD |  | 

1993/11   ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ | LYRA | 4748 | 4748 | LP & CD |  | 

1994/04 |  ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΕΣ | ΑΝΑΤΟΛΗ | 005 | 005 | LP & CD |  | 

 

1995/03 |  ΝΥΧΤΑΣ ΚΥΜΑΤΑ | MBI | 10615 | 10615 | LP & CD |  | 

1995/12 | ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 007 | CD |  | 

1995/12 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΩΣ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 009 | CD |  | 

1996/03 | ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ | LYRA | 4849 | 4849 | LP & CD |  | 

1996/10 | ΑΣΤΡΑΝΑΜΜΑΤΑ | MBI | 10646 | 10646 | LP & CD | G |  30

1996/11 | ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ | MBI | 10662 | 10662 | LP & CD |  | 

1997/05 | ΜΑΝΑ ΓΗ | LYRA | . | 0629 | CD |  | 

1997/10 | ΜΥΘΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ | MBI | . | 10693 | CD |  | 

1997/12 | ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΡΜΥΡΑ | MBI | . | 10705 | CD |  | 

1998/05 | ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ | FM | . | 448 | CD |  | 

1998/12 | ΕΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΧ | MBI | . | 10734 | CD | g |  25

1999/04 | ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΡΩΤΑ | MINOS | . | 520079 | CD |  | 

 

Λαικα-Τροπάρια

ΣΠΑΝΙΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ    Το πρώτο τραγούδι είναι το "Λαικά τροπάρια", το οποίο πολλοί μπορεί να το ξέρετε κι απ τα Live του, που το παίζει συχνά, σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου, και συμπεριλαμβάνεται στο διπλό CD του τελευταίου, με γενικό τίτλο 'Ο Γύρος του θριάμβου" (Μετρονόμος) Έχει παίξει κιθάρες ακουστικές ο ίδιος, κλασσική κιθάρα ο Λευτέρης Χαβουτσάς, και Κοντραμπάσσο ο Πέτρος Βαρθακούρης. Ακούστε το

 

 

 

Εξωφυλλο-μικρόκαι το δεύτερο τιμώντας τη μνήμη του Άρη Βελουχιώτη που σαν μεθαύριο 16 Ιουνίου, κλείνουν 70 χρόνια... ηχογράφησε με κιθάρα φωνή "Το τραγούδι του Άρη" σε μουσική του Αντώνη Ξένου και στίχους της Ναυσικάς Φλέγκα..  Ακούστε το

 

 

 

 

 

 

Στην παλια μου εικόνα εξωφυλλοΤο τρίτο είναι μια ηχογράφηση σ ένα τραγούδι ενός φίλου του κρητικού, του Νίκου Μαυράκη (Μπελεχονίκου), με τίτλο "Στην παλιά μου εικόνα).. Που ηχογραφήθηκε στην Κρήτη στο Στούντιο ΑΣΤΡΑ του Κώστα Μαρκάκη, κι έπαιξαν Ο Κωστής ο Καλλέργης Λαούτο, ο Κώστας Μαρκάκης κιθάρα, κι ο Γιώργος Τζωρτζάκης Κοντραμπάσο.. Ακούστε το

 

 

 

 

 

    

Δανεικά τα φτερά που σου δώσαν αντίγραφοΔανεικά τα φτερά που φοράς, σε στίχους της Ευαγγελίας Ναρλή.

Ηχογραφήθηκε σε πρόβα, στο Σιέρα, κι έπαιξαν ο Δημήτρης Γάσιας, ο Δημήτρης

Πάντος, ο Νίκος Μέρμηγκας, ο Γιώργος Βεντουρής, η Μάρθα Μαυροειδή, ο Γιάννης Αγγελόπουλος, κι ο Φίλιππος Λευκαδίτης   

 

 

 

 

 

 

Το πανέρι

Το πανέρι 

σε στίχους του Άλκη Αλκαίου είναι ένα Demo απ την προσεχή δουλειά, σε 12 στίχους του Άλκη Αλκαίου, που μου εμπιστεύθηκε λίγο πριν φύγει απ τη ζωή.. Όλη η δουλειά έχει τίτλο.. 12 Ηλιοτρόπια

Αυτό το τραγούδι ηχογραφήθηκε εξ' ολοκλήρου απο εμένα τον ίδιο, στο στούντιό μου "Στούντιο Κουτουρού" 

 

  

Δυο τραγουδια του Βαγγελη Γιαννάκη αντίγραφο1. Παναγιά η Σικελιά

 

2. Παραμύθι

 

Δύο τραγούδια του Βαγγέλη Γιαννάκη, που γράψαμε παρέα, στο Στούντιο μου  με το Γιάννη Βενιζέλο κιθάρα,  το Μάριο Παπούλια βιολί,  και τον Ξενοφώντα Συμβουλίδη όμποε..

 

 

 

 

Όλα τα  τραγούδια μπορείτε να τα βρείτε σ' όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αγοράς μουσικής itunes, amazon, spotify, google play....

http://apple.co/1YlOmAg
GooglePlay: https://goo.gl/2x1lDX
Spotify: http://spoti.fi/1TTwhTr
Deezer: http://goo.gl/gLhjBe
Napster: http://goo.gl/KbHmPM

“ΧΙΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ”  ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ

XILIΑ-ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ 1. Γαρδένια                         

Συνθέτης : Παντελης Θαλασσινός

Στιχουργός : Ράνια Νομικού

Ερμηνευτής: Αντωνης Κανιαδάκης 

Ακούστε

 

  2. Ο Αθάνατος                         

Συνθέτης : Παντελης Θαλασσινός

Στιχουργός : Παντελης Θαλασσινός

Ερμηνευτής: Αντώνης Κανιαδάκης - Παντελής Θαλασσινος Ακούστε

 

 3. Σε κάποιας Πέμπτης            

Συνθέτης : Παντελης Θαλασσινός

Στιχουργός : Ελένη Σιούφτα

Ερμηνευτής: Αντώνης Κανιαδάκης  Ακούστε

1. εξωφυλλ πολεμος αντίγραφο

Κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία το καινούργιο CD του Παντελή Θαλασσινου με τίτλο:

ΝΑ ΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΟΡΟΣ 

(Δέκα παιγνίδια που έγιναν τραγούδια) 

Ακούστε Δείγματα  ΕΔΩ.. Listen to the Samples

Αγοράστε το ΕΔΩ

BUY IT  HERE:

iTunes/Apple Musichttp://apple.co/1YlOmAg
GooglePlay: https://goo.gl/2x1lDX
Spotify: http://spoti.fi/1TTwhTr
Deezer: http://goo.gl/gLhjBe
Napster: http://goo.gl/KbHmPM

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Κώστας Φασουλάς υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα,  και τραγουδούν εκτός απ' τον Παντελή,  η Νάνα Μπινοπούλου, και η κόρη του Φαίδρα Θαλασσινού, απο ένα τραγούδι. 

Τις ενορχηστρώσεις έναναν ο Πέτρος Βαρθακούρης, κι ο Λευτέρης Χαβουτσάς, οι οποίοι μαζι με τον Παντελή είναι και οι βασικοί μουσικοί της δουλειάς. 

Παιζουν επίσης οι: 

 

Θάνος Χατζηαναγνώστου.. Τύμπανα 

Vahan Galstyan... Duduk, Φλογέρες 

ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΛΟΓΙΑ στα δισκοπωλεία κ στις ψηφιακές πλατφόρμες

 Ακούστε δείγματα ΕΔΩ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ  7 ΑΥΓ 2016

Εξωφυλλο μικροΕγρηγόρος είναι  ένα μικρός, ηλιόλουστος και ιδιαίτερα γραφικός οικισμός στη Βορειοδυτική Χίο. Όταν η γεωργία κάλυπτε ακόμα τις ανάγκες των ανθρώπων ζούσαν εδώ κάπου 250 ψυχές. Ακολουθώντας τη μοίρα της φτωχής ελληνικής υπαίθρου, το χωριό άρχισε να αδειάζει, αραιά στην αρχή και από τη δεκαετία του ’60 και μετά μαζικά.  Σήμερα οι μόνιμοι κάτοικοι μετριούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού. Οι Εγρηγοριανοί σκόρπισαν «σαν του δρυ τα φύλλα» σε όλες τις γωνιές της γης, κρατώντας όμως πάντα ανοικτό το δρόμο της επιστροφής.

Κάθε χρόνο, κυρίως τον Αύγουστο, πολλοί χωριανοί επισκέπτονται τον τόπο που τους γέννησε φέρνοντας μαζί παιδιά και εγγόνια. Άνθρωποι από τη Χώρα, την Αθήνα, την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, μέσα σε λίγες ημέρες, όσο κρατά αυτό το «προσκύνημα» ρουφούν με αβάστακτη δίψα τη χαρά του ανταμώματος. Παλιές φιλίες και συγγένειες αναθερμαίνονται, καινούριες γεννιούνται, ευχές ανταλλάσσονται για νέο αντάμωμα του χρόνου, που άλλες εκπληρώνονται και άλλες όχι.

Όμως ο συνδετικός κρίκος, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν εδώ και που ήδη

Αυτα που σ αφιέρωσα στο Δευτερο αντίγραφοΣτις 11 Μαίου 2017, το Δεύτερο Πρόγραμμα γιορτάζει τα 65 χρόνια λειτουργίας του.
Με αυτή την αφορμή ο Παντελής Θαλασσινός και ο Κώστας Φασουλάς έγραψαν ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό τραγούδι - δώρο,για τα γενέθλια του Δεύτερου, με τίτλο......"Αυτα που σ αφιέρωσα στο Δεύτερο" Απ τη συχνότητα του Δευτέρου λοιπόν θα αρχίσει να παίζεται, απ τις 11 Μαίου.. Συντονιστείτε λοιπόν στους 103,7 

Το τραγούδι θα ανέβη και στο You tube, και για καλύτερη ποιότητα, θα μπορείτε να το κατεβάσετε απ' τις ψηφιακές πλατφόρμες..

 iTunes: http://apple.co/2pPH0Fm

 Google Play: http://bit.ly/2riYOKc

 Spotify: http://spoti.fi/2r9yJB3

 Deezer: http://bit.ly/2rjgtlL

 

Μπορείτε να τ' ακούσετε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=1kaB-syReko

Οι στίχοι του Κώστα Φασουλά:

-Σ’ ένα τραγούδι ρίξε με να βαφτιστώ με λέξεις
Εσύ να το διαλέξεις, σαν πρώτη καλημέρα
Με το ραδιοφωνάκι σου που χρόνια έχει κολλήσει
Στο Δεύτερο, στα όνειρα που βγαίνουν στον αέρα..

Λόγια, φωνές κι ονόματα, με τραγουδένια χρώματα
Αυτά που σ΄αφιέρωσα,
γιατί βαθιά