"Αποκάλυψη Ακόμα: Αποδοχή Κληρονομιάς"

ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/5
Η Μουσική μου στο Ντοκυμανταίρ του Χρηστου Γόδα

"Αποκάλυψη Ακόμα:
Αποδοχή Κληρονομιάς"

ένα ντοκιμαντέρ του Χρήστου Γόδα

από Τρίτη 29 Μαΐου 2018

στις 9.00 μ.μ.

στον κινηματογράφο Μικρόκοσμο

Οι προβολές συνεχίζονται Πέμπτη 31 Μαΐου στις 9.00 μ.μ., Κυριακή 3 Ιουνίου στις 10.30 μ.μ. , και την εβδομάδα 5 - 10 Ιουνίου)

Μετά την επιτυχημένη του πορεία σε Αμερική και Ευρώπη το ντοκιμαντέρ «Αποκάλυψη Ακόμα: Αποδοχή Κληρονομιάς» του Χρήστου Γόδα έρχεται να συναντήσει το Ελληνικό κοινό στην αίθουσα του κινηματογράφου «Μικρόκοσμος».

Τη στιγμή που κάποιοι πολεμάνε

με μίσος τη συλλογική μνήμη που τρέφει η ιστορία κάποιοι άλλοι εργάζονται σιωπηρά για τη διατήρηση της. Ενώ σε κάποια σημεία του πλανήτη ο καμβάς της πολιτιστικής κληρονομιάς έχει κουρελιαστεί σε χιλιάδες κομμάτια σε κάποιο άλλο τον σηκώνουν από το παρελθόν και τον υφαίνουν ξανά με τα χρώματα που πότισαν τις πιο φωτεινές στιγμές της. Δύο πλευρές που αναδύονται μέσα από το ντοκιμαντέρ του Χρήστου Γόδα, καταδυκνείοντας τις συμπεριφορές εκείνες που μπορούν να μας τραβήξουν από τα σκοτάδια της λήθης και να μας οδηγήσουν στο φως που αναβλύζει το μεγαλείο τόσο της πνευματικής όσο και της υλικής κληρονομιάς μας.


Επικοινωνία: Τζίνα Ζορμπά, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 6944274071

https://www.facebook.com/apocalypseagain/

https://vimeo.com/262353118

https://www.youtube.com/watch?v=nuuTBgiQ_qM&feature=youtu.be

 

 

<p><iframe src="//https://www.youtube.com/watch?v=BoF7_3lq1H0?rel=0" frameborder="0" width="560" height="315" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p>

 

 

Share
Powered by Bullraider.com