Στο CENTRAL Stage στη Λευκωσία

central stage30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου στη Λευκωσία

 

Ένας από τους πιο προικισμένους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, που μας χάρισε παντοτινά διαμάντια, ο Παντελής Θαλασσινός με τα αγνά υλικά της τέχνης του και τη μαστοριά του θα παρουσιάσει στο Central Stage για το κοινό της Κύπρου τους 2 νέους του δίσκους «Με Δυο Ρολόγια» και το «Να΄ταν ο Πόλεμος Χορός» καθώς και γνωστές του

επιτυχίες.
Μαζί του, στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης, μπάσο ο Πέτρος Βαρθακούρης, κιθάρες ο Ελευθέριος Χαβουτσάς, στο βιολί ο Σωτήριος Μαργώνης, και στα κρουστά ο Φίλιππος Λευκαδίτης.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου & Σάββατο 1η Οκτωβρίου
10.30μ.μ.
Είσοδος: 30 ευρώ, 25 ευρώ, 20 ευρώ
Κρατήσεις: 99110079

Επίσημη ιστοσελίδα:
http://www.pantelisthalassinos.gr/

Νέες κυκλοφορίες:
http://www.pantelisthalassinos.gr/discography/new-cds.html

«Με Δυο Ρολόγια» (ακούστε δείγμα) :
https://www.youtube.com/watch?v=6No5XdBr9Cc

«Να΄ταν ο Πόλεμος Χορός» (ακούστε δείγμα) :
https://www.youtube.com/watch?v=-PNnGmmguYs

 

Στη Λεωφόρο Στασίνου 31 και Θεοκρίτου γωνία προ των τειχών κοντά στην τάφρο Κωνστάντζα, στο κτίριο που στέγαζε το θρυλικό ζαχαροπλαστείο Χαλέπι (για όσους θυμούνται), δημιουργήθηκε ένας όμορφος, καθ' όλα ατμοσφαιρικός και επιβλητικός χώρος που στεγάζει τη νέα Μουσική Σκηνή της Λευκωσίας.

Το Central Stage με state of the art ήχο και φώτα, θα φιλοξενεί μουσικά σχήματα, καλλιτέχνες ακόμα και θεατρικά δρώμενα σε μια πλατιά γκάμα ποιοτικού ρεπερτορίου από την Κύπρο, Ελλάδα και αλλού. Η διαμόρφωση του χώρου επιτρέπει και τη διοργάνωση αφιερωμάτων, θεματικών event και πάρτυ. 

Τηλ Επικοινωνίας-Κρατήσεις.. 99110079

Share
Powered by Bullraider.com