Δισκογραφία (Ονομαστικά )

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ, Παντελή Θαλασσινού

History of Discography of Pantelis Thalassinos.  

Πηγή Πέτρος Δραγουμάνος

 

discography b 

1987       ΠΑΡΤΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ | MINOS | 657/8 | . | LP |  | ΜΙΝΟS
1987/11  ΑΠΟΨΕ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ | MINOS | 688 | 480713 | 
1988       ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ  maxi Single 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ /MINOS
1990 |     ΤΑΞΙΔΙ ΣΤ’ ΟΝΕΙΡΟ / MBI
1991 |     ΑΝΩΝΥΜΟ |BAΓΓΕΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΑΚΗΣ  DMM | 9106 

 1991/09 |  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ | MBI | 10487 | 10487 | LP & CD |  | 

1992 |      ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ | POLYDOR | 513210 | 513210 | LP & CD |  | 

1992 |    ΤΟ ΦΙΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ | LYRA | 4679 | 4679 | LP & CD |  | 

1993/11   ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ | LYRA | 4748 | 4748 | LP & CD |  | 

1994/04 |  ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΕΣ | ΑΝΑΤΟΛΗ | 005 | 005 | LP & CD |  | 

 

1995/03 |  ΝΥΧΤΑΣ ΚΥΜΑΤΑ | MBI | 10615 | 10615 | LP & CD |  | 

1995/12 | ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 007 | CD |  | 

1995/12 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΩΣ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 009 | CD |  | 

1996/03 | ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ | LYRA | 4849 | 4849 | LP & CD |  | 

1996/10 | ΑΣΤΡΑΝΑΜΜΑΤΑ | MBI | 10646 | 10646 | LP & CD | G |  30

1996/11 | ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ | MBI | 10662 | 10662 | LP & CD |  | 

1997/05 | ΜΑΝΑ ΓΗ | LYRA | . | 0629 | CD |  | 

1997/10 | ΜΥΘΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ | MBI | . | 10693 | CD |  | 

1997/12 | ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΡΜΥΡΑ | MBI | . | 10705 | CD |  | 

1998/05 | ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ | FM | . | 448 | CD |  | 

1998/12 | ΕΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΧ | MBI | . | 10734 | CD | g |  25

1999/04 | ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΡΩΤΑ | MINOS | . | 520079 | CD |  | 

1999/12 | ΑΠ' ΤΗΝ ΤΗΛΟ ΩΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ | MBI | . | 10801/2 | 2CDs | P | 100

2000/10 | ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ | MBI | . | 10819 | CD |  | 

2000/12 | ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ | ΝΕΑΣΕΛΗΝΗ | . | 01 | CD |  | 

2001/03 | ΟΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ | MBI | . | 10843 | CD |  | 

2001/10 | ΑΝΩΤΑΤΗ ΖΑΜΠΕΤΙΚΗ | NITRO | . | 271043 | CD |  | 

2001/11 | Ο ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ | MBI | . | 10880 | CD | G |  20

2001/12 | ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ | MBI | . | 0157 | CD |  | 

2002 | Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ | ΑΘΗΝΑΪΚΗ | . | 186 | CD |  | 

2002/10 | ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ | MBI | . | 10940 | CD |  | 

2003/03 | ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ | EROS | . | 80612 | CD |  | 

2003/04 | ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ | EPIC | . | 511901 | CD |  | 

2003/04 | ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ Τ' ΑΝΟΙΧΤΑ | MBI | . | 10960 | 2CDs | G |  20

2003/04 | ΤΥΦΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ | EPIC | . | 511388 | CD |  | 

2003/06 | ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ | MERCURY | . | 9801160 | 3CDs |  | 

2003/06 | ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ | MBI | . | 10983 | CD |  | 

2003/07 | ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ | LYRA | . | 1025 | CD |  | 

2003/12 | SMYRNE | PARLOPHON | . | 598046 | CD | G |  40

2003/12 | ΣΑΣ ΤΑ 'ΠΑΝ ΑΛΛΟΙ; | ΚΑΡΑΒΙ | . | 3304 | CD |  | 

2004/06 | ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΕΣ | EROS | . | 09512 | CD |  | 

2004/10 | ΤΡΙΦΩΝΟ | MBI | . | 11053 | CD |  | 

2004/11 | ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΕΡΑ | POLYMUSIC | . | 013 | CD |  | 

2004/11 | ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ Τ' ΟΥΡΑΝΟΥ | POLYTROPO | . | 006 | CD |  | 

2004/12 | LIVE AT THE ODEON OF HEROD ATTICUS | CORIFEO | . | 80022 | CD |  | 

2004/12 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ | LYRA | . | 6201 | DVD |  | 

2005/01 | ΣΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΗΝ ΑΥΛΗ | PROTASIS | . | 1078 | CD |  | 

2005/02 | ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ | MBI | . | 11055 | CD |  | 

2005/06 | ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ | CORIFEO | . | 80622 | CD |  | 

2005/10 | ΣΕΒΝΤΑΣ | EROS | . | 03622 | CD |  | 

2005/12 | ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ | LYRA | . | 1074 | CD |  | 

2005/12 | Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΔΟΝΤΙ | MBI | . | 11069 | 2CDs |  | 

2005/12 | ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ | MBI | . | 11070 | CD |  | 

2005/12 | ΡΕ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΠΟΝΗΡΕ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 093 | CD |  | 

2006/04 | ΔΑΚΡΥ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ | PARLOPHON | . | 362629 | CD |  | 

2006/11 | ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ | MBI | . | 11095 | CD | G |  15

2007/01 | ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΡΙΜΑΤΑ | ΣΕΙΣΤΡΟΝ | . | AMA159 | CD |  | 

2007/03 | ΘΡΑΚΗΣ ΦΩΝΗ | MBI | . | 16632 | CD |  | 

2007/05 | ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ | LYRA | . | 1109 | CD |  | 

2007/06 | ΑΣΠΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΑΝΕΜΙΖΕ | LEGEND | . | 5529 | CD | G |  10

2007/06 | ΕΡΩΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ | ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ | . | 001 | CD |  | 

2007/06 | ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟ | LYRA | . | 1111 | CD |  | 

2007/09 | ΑΠΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΝΥΦΙΚΟ | LEGEND | . | 5542 | CD |  | 

2007/10 | ΑΠ' ΤΗΝ ΤΗΛΟ ΩΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ | MUSICBOX | . | 73037/8 | 2CDs |  | 

2007/10 | ΝΥΧΤΑΣ ΚΥΜΑΤΑ | MBI | . | 73036 | CD |  | 

2007/11 | ΑΣΤΡΑΝΑΜΜΑΤΑ | MBI | . | 73079 | CD |  | 

2007/12 | ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ | IMPACT | . | 79018 | CD |  | 

2008/03 | ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ | MUSICBOX | . | 73163 | 2CDs | G |  15

2008/03 | ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ | LYRA | . | 76341 | CD |  | 

2008/08 | ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ | Ανεξαρτ | . | Στρατης | βιβλίο+CD |  | 

2008/10 | ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ Τ' ΑΝΟΙΧΤΑ | MBI | . | 73274 | 2CDs |  | 

2008/11 | ΖΗΤΩ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ | MBI | . | 73293 | 2CDs |  | 

2008/11 | ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ | LYRA | . | 76691 | CD |  | 

2009/01 | ΜΗ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ Τ' ΟΝΕΙΡΟ | LEGEND | . | 5913 | CD | G |  10

2009/04 | ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ | LYRA | . | 76827 | CD |  | 

2009/04 | ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ | ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ | . | 004 | CD |  | 

2009/05 | ΕΜΙΝΕ | VOUKINO | . | 002 | CD |  | 

2009/05 | ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ | VOLUME | . | 330209 | CD |  | 

2009/05 | ΤΑ ΑΝΘΟΤΡΑΓΟΥΔΑ | Ανεξαρτ | . | . | CD |  | 

2009/06 | ΣΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ | LEGEND | . | 59770 | 2CDs | G |  10

2009/07 | Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ | MBI | . | 73398 | CD |  | 

2009/07 | ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ | ΜικροςΗρω | . | 84011 | CD |  | 

2009/09 | ΑΠ' ΤΗΝ ΤΗΛΟ ΩΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ | MBI | . | 73399 | 2CDs |  | 

2009/11 | ΕΛΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ ΔΩΣ' ΜΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ | ΔΙΚΤΥΟ | . | 0256 | CD |  | 

2010/01 | ΣΑΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ | NoLabel | . | 012 | CD |  | 

2010/04 | ΚΙ Η ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΑΜΑΞΑ | LEGEND | . | 59933 | CD |  | 

2010/05 | ΑΜΙΛΗΤΟ ΠΟΤΑΜΙ | ΣΕΙΣΤΡΟΝ | . | AMA317 | CD |  | 

2010/06 | ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ | ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ | . | 011 | CD |  | 

2010/08 | ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΕΙΑΝΟΣ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 216 | CD |  | 

2010/09 | ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ ΕΔΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ | LEGEND | . | 41729 | 2CDs |  | 

2011/01 | 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ | ΜικροςΗρω | . | 63001 | 2CDs & DVD |  | 

2011/03 | ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ | Ανεξαρτ | . | . | CD |  | 

2011/04 | ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙ | CULTURE | . | 109 | CD |  | 

2011/12 | ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ | EMI | . | 99301575 | CD |  | 

2012/04 | ΛΑΪΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ | ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ | . | 236 | CD |  | 

2012/04 | ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗ ΧΙΟ | Ανεξαρτ | . | . | CD |  | 

2012/06 | ΠΕΡΑΣΕΣ | PROTASIS | . | 1153 | CD |  | 

2012/10 | ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ | ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ | . | 5010034 | βιβλίο+CD |  | 

2012/11 | ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ | SPICY | . | SΡC24013 | 2CDs & DVD |  | 

2013/02 | 10 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ | . | Ελευθερο | CD |  | 

2013/06 | ΟΔΥΣΣΕΙΑ | ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ | . | Ελευθερο | CD |  | 

2013/11 | ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ | Ανεξαρτ | . | Ερημος3 | 2CDs |  | 

2013/12 | ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ | Ανεξαρτ | . | . | CD | 

2014   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ  (εφημεριδα Παρασκηνιο) Μαυρα γυαλια (Θαλής Τριανταφυλλου - Γιωργος Δουλτσινος)

2014   ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ  (Καθρεφτης) Γλυκό σταφυλι (Βασιλης Νταλης)

2015   ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΖΩΗ (Erial) Μιχαλης Κουμπιος

2015   ΦΥΛΑΞΟΥ ΤΩΡΑ (Selina) Εικόνα που δακρυζει / Τι ομορφη που εισαι (Τάσος Ιωαννιδης – Πανος Σταθογιαννης)

2015   ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΣΟΥ (Μετρονομος) Στη μοναξιά της εξορίας σου / Στης Αρκαδίας τα βουνά / Στην Ανδρομεδα 

2015   Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (Feelgood) Μ’ έναν σχισμένο χάρτη (Χρυσόστομος Καραντωνίου – Δημήτρης Παπαχαραλάμπους)

2015   ΒΟΡΕΙΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (Μετρονομος ) Για μια γυναίκα θάλασσα / Η γλώσσα των πουλιών (Μιχάλης Τερζής – Βέρα Βασιλείου)

2015   ΤΑΚΙΜ 2  (ΑΝΤ ΑΡΤ) Δεν είν' αυγή να σηκωθώ

2015   Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ (Μετρονομος 042/3 2CD) Λαϊκά τροπάρια (Παντελής Θαλασσινός - Δημήτρης Λέντζος)

2015   ΧΙΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ (Ερημος Αθήνα 02 CD) ο Αντώνης Κανιαδάκης σε 7 συνθέσεις Παντελή Θαλασσινού.  

2015   ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΕΣ (Μικρός Ηρως 030 CD) τραγούδια με μουσική Σοφίας Νάτσιου / Πόλυ Κυριακού. Ονειρο που αργεί.

2015   ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ (Emi 2CD) ηχογράφηση συναυλίας του Μιλτιάδη Πασχαλίδη. Σμυρνέικα τραγούδια.

2015   ΠΕΡΑΣΜΑ (Περιοδ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) Του πατέρα μου τα λόγια  (Χρ. Παπαδόπουλος- Κ. Μπαλαχουτη) Βασ. Σκουλάς

2015   ΝΑ ΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΟΡΟΣ (Ερημος Αθηνα) Στιχοι Κώστας Φασουλάς

2016   ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΛΟΓΙΑ (Ερημος Αθήνα) 

2018   ΦΩΝΗΕΝ (Ερημος Αθήνα) Σε μουσική και στίχους του ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Powered by Bullraider.com